Vakbladen

Bladkracht schrijft informatieve, onafhankelijke en inhoudelijk gedegen teksten voor vakbladen die gaan over de buitenruimte. Nieuwsberichten, fotoberichten, reportages, achtergrondverhalen, interviews, portretten, columns, boekrecensies: Bladkracht is thuis in elk genre, schrijft voor elk medium en verplaatst zich in elke doelgroep.

Consumentenbladen

Bladkracht maakt tekst- en beeldproducties voor consumentenbladen die de natuur- en tuinliefhebber als doelgroep heeft. Van artikelen over plantensoorten en toepassing, verhalen over ontwerp en techniek tot sfeervolle tuin- en landschapsreportages. Hiervoor werkt Bladkracht samen met professionele fotografen.

Bladen maken

Bladkracht, in de persoon van Wendy, is behalve journalist ook bladenmaker, ver voorbij print. Ik denk graag mee over innovatieve en crossmediale uitgeefconcepten. Met 13 jaar ervaring als hoofdredacteur zijn het bladmanagement, het opstellen van een bladformule, het restylen van een blad, het leveren van redactionele bijdragen en inzet van sociale media bij mij in goede handen.